11 August, 2015

Balmoral Estate requests a Garden room with a difference…

The Royal Balmoral Estate came to ask us, if we could replicate their traditional sentry box, using the same methods that we use to make our amazingly insulted JML Garden Rooms.

We used our Structurally Insulated Panels and completed the box, exactly as it stood before. Apart from now, it will keep the poor policemen nice and warm. Something that we think is very much needed during the harsh winters on the Highland Estate.

We matched the paint exactly and sourced the same brass fixtures, so that we keep the traditional look and feel. Only those that built it and have to use it, will know the huge difference and superiority of its construction. Fit for a queen!

Connect with us

SUSTAINABLE SPACES TO LIVE, WORK & PLAY.... #JMLGARDENROOMS